Thursday, January 9, 2014

Testimoni ADVANCE SLIM yang dapat rm1000

"Mcm xpercaya je . tapi lepas cuba hubby plak mcm xpercya thank!!.. thank!!.. thank!!..thnk you so much!!!"

Untuk detail produk Advance Slim terus lihat link ini https://a.pgtb.me/jJX957. Kami akan sediakan khidmat terbaik untuk setiap pelanggan kami. SMS/Whatsapp kami segera untuk tempahan 019-9867588






















Wednesday, January 8, 2014

Testimoni Bertulis dari customer


RAMAI DAH CUBA DAN TERBUKTI BERKESAN>>>

Anda bila lagi????

Komen "SAYA NAK" di bawah


► BELI SEKOTAK PUN DAPAT HARGA KILANG!!
► BELI 2 KOTAK PERCUMA 1 KOTAK [30 hari]
► BELI 4 KOTAK PERCUMA 3 KOTAK [70 hari]

#FREE POSTAGE
#FREE SHAKER (TERHAD)
#FREE BONUS VVIP GIFT (TERHAD)
#FREE GUIDE


==>>SMS "SLIM" KE 019-9867588 & tuntut harga DISKAUN



Untuk detail produk Advance Slim terus lihat link ini https://a.pgtb.me/jJX957. Kami akan sediakan khidmat terbaik untuk setiap pelanggan kami. SMS/Whatsapp kami segera untuk tempahan 014-5119366


Click link ni untuk lihat lebih banyak testimoni 

Nak tahu yang ORIGINAL

Untuk pastikan anda membeli produk Original. Jangan tergesa-gesa membeli produk ini kerana terdapat produk tiruan skrg ini. Sila dapatkan produk ini dari stokis/agent berdaftar..

Sy STOKIS SELANGOR. (Salihah 019-9867588) 

Cara pengambilan Advance yang betul.

*Ambil 1/2jam sebelum sarapan pagi.

*Ambil 1/2jam sebelum lakukan senaman/joging


*Bancuhkan serbuk advance slim dengan 200ml air pada suhu biasa.


*Goncang air yang dibancuh tadi sehingga serbuk advance slim larut.


*1box (10paket) untuk 10hari jika ambil 1paket sehari


*Jika ambil 2paket sehari, 1paket lg ambil sebelum lunch


++*Minum air kosong 3liter sehari – Amalkan minum air jambu batu/ lemon or limau suam setiap hari.


*Ia berperisa Grape flavour (Rasa mcm ribena)


Kelebihan Advance Slim

Ni antara kelebihan Advance Slim
Dapat membakar lemak & Kalori dengan pantas
Meningkatkan metabolism dengan selamat
Mengurangkan selera makan
Mengembalikan keremajaan dan awek muda ( wajah dan kulit kelihatan lebih sihat)
Membuang toksin dan mengempiskan perut
Mendapat pengiktirafan HALAL (JAKIM)
Serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
Carbohydrate Blocker (Bila makan nasi, A.Slim akan terus bakar)
100% Tiada kesan sampingan
Ibu menyusu juga boleh minum
Time Period boleh digunakan

Ramuan Rahsia wujudnya ADVANCE SLIM

Ramuan Rahsia ADVANCE SLIM Untuk Kurus!..


>>Ramuan ini, direka khas untuk menhasilkan "advance slim"

GRAPE SEED EXTRACT ternyata memiliki fungsi efektif dalam merawat kulit selepas pecahan lemak. Gabungan ini merupakan antioksidan yang efektif untuk merawat kulit tetap sihat dan awet muda tanpa kendur. Didalamnya juga terkandung Vitamin C..

GOJI mengandungi Leucine yg merupakan amino asid yang perlu yang tidak dibuat oleh tubuh kita, kita hanya boleh mendapatkannya daripada diet kita. Ianya ada dalam kuantiti yang kecil dalam kedua-dua makanan tumbuhan dan haiwan dan ianya merupakan komponen semulajadi susu ibu.

Tetapi Leucine bukan hanya sebagai amino asid perlu, Ia juga menyokong fungsi imunisasi, membakar lemak dan membina otot.

GUARANA mengandungi pelbagai jenis enzim yang dapat memperbaiki pergerakan perut dan usus, penghadaman dan penyerapan zat-zat makanan. Ia juga berkesan menghentikan sembelit dan cirit-birit. guarana boleh merendahkan kolesterol dan asid lemak dgn menguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkan ketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegahkan penyakti kencing manis. System penjanaan darah yang diperkuatkan dapat memperbaiki aliran darah, melegakan anemia dan menghindarkan kesejukan kaki dan tangan, pening dan migraine

TEH HIJAU diketahui memiliki kandungan berupa polyphenois katekin dalam jumlah besar yang dapat meningkatkan tingkat oksidasi lemak. Berdasarkan jurnal tersebut diketahui bahwa kemampuan tubuh untuk membakar lemak meningkat sebesar 4% dalam waktu 24jam setelah menelan minum teh hijau. Teh hijau juga membantu mengatur glukosa, karbohidrat, dan menghambat peningkatan gula darah setelah makan. Teh hijau juga mengandung katekin yang menghambat sel-sel lemak dari menyerap glukosa.




Monday, January 6, 2014

Dalam masa 57hari turun 17KG.....

dulu saya kurang keyakinan
dulu saya sering rasa rendah diri
dulu saya rasa tak selesa berdepan orang awam
SEKARANG semua berubah setelah saya minum ADVANCE SLIM

keyakinan semakin bertambah
semakin hari rasa semakin bersemangat
kalau saya boleh,anda juga boleh!!!!!